Nostojen ja kuljetusten erikoisosaaja Imatralla - vuosien kokemuksella

Erikoisnostotyöt ovat parasta osaamistamme. Suoritamme erityisen vaativat nostotyöt, joissa nostettava massa on erittäin suuri tai kohde on erityisen hankala tai haastavissa olosuhteissa, vaikeasti saavutettavissa tai on erityisen korkea tai leveä. Kapasiteettimme riittää aina 30 000 kg saakka.

Osaava ja ammattitaitoinen tiimimme hoitaa myös henkilönostokorityöt nykyaikaisella ja vaikeasti saavutetaviinkin työkohteisiin ulottuvalla kalustolla.

Minkä nostamme, voimme myös siirtää. Teemme erikoiskuljetuksia - ylileveät tai korkeat kuljetukset - helposti nostotöiden yhteydessä. Käytössämme on eri kokoisia lavetteja tarpeen mukaan.

Kalustomme soveltuu myös maa-aineisten hankintaan ja kuljetukseen, sekä vaikkapa puiden kaatoon ja risujen poisvientiin. Pystymme operoimaan myös hankaliin kohteisiin.

Palvelemme pääasiassa yrityksiä, mutta suoritamme yksityishenkilöiden tarvitsemat nosto- ja siirtotyöt esimerkiksi rakennustyömailla, piharakennusten siirrot ja vastaavat projektit. Veneiden nostot ja vesillelaskut, sekä kuljetukset ovat myös erikoisosaamistamme.